Taxi service Drechtsteden – uw vervoer naar Rotterdam

Taxi service Drechtsteden, Rotterdam

Heeft u er wel eens over nagedacht om vanuit de Drechtsteden een taxi service in te schakelen om naar Rotterdam te reizen? Taxi Service Papendrecht is een van de grootste taxibedrijven in de Drechtsteden. Elke week en waarschijnlijk wel elke dag rijdt Taxi Service Papendrecht met een taxi of taxibus vanuit de Drechtsteden richting Rotterdam. Rotterdam is namelijk de op een na grootste stad van Nederland. Natuurlijk kan je met de auto of de trein naar Rotterdam, maar er zijn genoeg momenten te bedenken, dat het praktischer is om van een taxi of een taxibus gebruik te maken. In deze blog zetten we een aantal suggesties op een rij wanneer het bestellen van een taxi de beste keuze is om vanuit de Drechtsteden naar Rotterdam te reizen.

De Drechtsteden is een streek in de provincie Zuid Holland. De plaatsen in deze streek eindigen bijna allemaal op -drecht. Het betreft de plaatsen:

 • Alblasserdam
 • Dordrecht
 • Hardinxveld-Giessendam
 • Hendrik-Ido-Ambacht
 • Papendrecht
 • Sliedrecht
 • Zwijndrecht

Dit gehele gebied is gelegen aan de volgende drie rivieren:

 1. Beneden Merwede
 2. De Noord
 3. De Oude Maas

Het wordt ook wel gezien als het zuidelijke gedeelte van de Randstad. Er wonen ongeveer 270.000 inwoners op een oppervlakte van 169 vierkante kilometer.

Taxi naar Rotterdam Airport

Rotterdam heeft als een na grootste stad van Nederland een eigen vliegveld. Tegenwoordig heet dit vliegveld Rotterdam The Hague Airport. Hoeveel er veel reizigers via Schiphol Airport reizen, heeft ook Rotterdam The Hague Airport een behoorlijk aantal reizigers per jaar. Gaat u op vakantie of op zakenreis? Dan is een taxi to Rotterdam Airport misschien wel een betere keuze dan met de eigen auto of met het openbaar vervoer gaan. Voor de eigen auto zal u parkeer kosten moeten betalen. Wat betreft het openbaar vervoer, deze zal niet altijd aansluiten op het tijdstip, dat u op de luchthaven verwacht wordt.

Rotterdam The Hague Airport, Rotterdam Airport

Taxi naar Rotterdam Airport Kosten

Natuurlijk kost een taxi naar het vliegveld boeken geld. U betaalt echter voor een hoop comfort. Reist u met meerdere mensen en veel bagage? Dan kunnen we u bijvoorbeeld met een taxibus naar Rotterdam Airport vervoeren. U zou dan bijvoorbeeld de kosten kunnen delen, zodat het voor iedereen een goedkope taxi naar Rotterdam Airport wordt. Uit ervaring weten we, dat een ontspannen begin van uw reis als zeer fijn ervaren wordt.

Evenementen en bezienswaardigheden in Rotterdam

Feyenoord is de populairste voetbal club in de regio Drechtsteden. Uit de plaatsen Ridderkerk, Dordrecht, Alblasserdam, Zwijndrecht en Papendrecht zijn er elke wedstrijd vele supporters, die naar De Kuip in Rotterdam Zuid reizen. Wat is er nu leuker dan een wedstrijd bezoeken met vrienden? Daar hoort natuurlijk een biertje bij. Schakel daarom een taxibus in van Taxi Service Papendrecht, dan krijg je de BOB er gratis bij. Na afloop brengen we je dan veilig weer thuis.

Taxi Ahoy Rotterdam

In Ahoy in Rotterdam vinden ook zeer veel evenementen plaats. Wil je met je vriendinnen naar een popconcert of bijvoorbeeld naar Vrienden van Amstel Life? Gezamenlijk vervoer regelen is wel zo gezellig en als iedereen lekker wilt wijnen, dan zijn wij de BOB.

Euromast

Heb je altijd al eens naar Euromast gewild om geheel Rotterdam te bekijken? De Euromast biedt een fantastisch uitzicht over de haven en de stad. In 30 seconden zit je op 100 meter hoogte en kan je op het uitkijkplatform de hele stad zien. Je kan daar ook een drankje doen in de aanwezige brasserie. Met behulp van de Euroscoop klim je vervolgens naar 185 meter. Ben je echt een waaghals? Ga dan voor de ultieme kick en abseil van de Euromast zo naar beneden. Natuurlijk gebeurt dit onder deskundige begeleiding.

Markthal

De overdekte markthal is een bezienswaardigheid in Rotterdam sinds een paar jaar. De markthal is inmiddels een grote publiekstrekker geworden. Leuk detail is, dat het kunstwerk gemaakt door Arno Coenen en Iris Roskam, genoemd De Hoorn des Overvloeds (Horn of plenty) in de markthallen te zien is. Natuurlijk kunt u bij ons een taxi bestellen; dan brengen wij u naar de Markthallen.

Blijdorp

Ook Blijdorp is een gewilde attractie in Rotterdam waar wij regelmatig passagiers naar toe vervoeren. Blijdorp is al jaren een van de grootste publiekstrekkers van Rotterdam.

Rijdende treinen

Zijn er problemen op het spoor? Pak een taxi bij Taxi Service Papendrecht en wij brengen je per taxi naar Rotterdam Centraal.

De Spido

Rotterdam is natuurlijk een stad met veel water en een grote haven. Wil je die haven eens goed bekijken? Dan is een rondvaart met de Spido een aanrader. De Spido biedt dus rondvaarten, dagtochten en themacruises aan in Rotterdam. Ervaar de Rotterdamse havenrondvaart! In 75 minuten krijgt u een korte maar sterk idee van de containerhavens van Rotterdam. We varen onder meer langs Hotel New York en de Euromast. Ook komen we bij de SS Rotterdam langs. Koop hier je tickets. Vervolgens kunt u een taxi bij ons bestellen en dan vervoeren wij u vanaf huis richting de Spido.

Erasmusbrug

De Erasmusbrug wordt ook wel De Zwaan genoemd, vanwege zijn vorm. Het is een van de iconen van Rotterdam. Zit je bij ons de taxi in Rotterdam? U hoeft het maar te vragen en wij rijden gerust een stukje voor om.

Van Nelle Fabriek Rotterdam, Taxi Service Drechtsteden, Taxi Rotterdam

Van Nelle fabriek

Houd je van mooie gebouwen met een verhaal? Bezoek dan eens de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Deze fabriek staat zelfs op de Unesco Werelderfgoedlijst. Tegenwoordig zitten er veel bedrijven in en zijn er ruimtes voor vergaderingen. Wij brengen u er graag heen met een taxi of een taxibus, zodat u een rondleiding kan volgen.

Rotterdam en zijn musea

Ook voor de cultuurliefhebber heeft Rotterdam veel te bieden. De volgende musea kunt u per taxi bezoeken:

 • Maritiem Museum
 • Wereldmuseum
 • Nederlands Fotomuseum
 • Museum Rotterdam
 • Het Nieuwe Instituut
 • Kunsthal
 • Chabot museum

Het meest bekende museum is natuurlijk Het Boymans van Beuningen Museum. Hier kan je kijken naar schilderijen van de oude meesters zoals Monet en Van Gogh.

Crew service

Het eerste wat bij Rotterdam bij je opkomt, is dat het een havenstad is. Voor de schepen en de bemanning van schepen bieden wij dan ook een uitgebreide Crew Service aan. Voor de volgende diensten nemen wij u al het werk uit handen:

Vraag nu een offerte aan bij de beste Crew Service.

Taxi Service Drechtsteden

Taxi Service Drechtsteden is zeer bekend in Rotterdam. Wij kunnen u naar elke locatie vervoeren, die u maar wenst. Dit doen wij tegen gunstige tarieven en met een wagenpark met zeer comfortabele taxi’s en taxibussen.

Interessante blogs