Taxi-service Drechtsteden – evenementen

taxi-service Papendrecht

Wilt u erop uit in de regio Drechtsteden? Dan kunt u gebruik maken van Taxi-service Papendrecht om op uw plaats van bestemming te geraken per taxi. In de regio Drechtsteden is namelijk voldoende te beleven. Ook ben je al vrij snel in Rotterdam, Breda of Antwerpen. Dat zijn perfecte steden om een feestje te bouwen. Maar waarom zou je gebruik maken van een taxi of een taxibus?

 • Met een taxi of taxibus reis je comfortabel naar de plek waar je heen wilt.
 • Wil je graag met een grote groep reizen bijvoorbeeld met familie of met vrienden? Daarvoor kunnen we een taxibus inschakelen, die u als groep vervoert naar waar het feestje is.
 • Als je Taxi-service Papendrecht inhuurt, hoeft niemand de BOB te zijn. Dat zijn wij namelijk! Iedereen kan dus aan de bier of wijn drinken. Wij brengen u naar afloop weer veilig thuis.
 • Niet op elke plek is goed openbaar vervoer. Daarnaast zijn feestjes ook vaak laat afgelopen, met de kans dat er helemaal geen openbaarvervoer meer rijdt.
 • Treinen vallen nog wel eens uit door storingen. Met Taxi-service Papendrecht kom je dan toch nog redelijk op tijd thuis.
 • Onze taxichauffeurs kennen de regio goed. Zij geven u met alle plezier advies over waar naar toe te gaan.

Bezienswaardigheden en uitgaan in de Drechtsteden

1. Dordrecht

Dordrecht is een van de oudste steden van Nederland met een zeer grote historie en vele historische gebouwen. U kunt diverse rondleidingen of een stadstour boeken. Daarbij moet u in ieder geval de volgende plekken gezien hebben.

 • De Grote Kerk met prachtige glas in lood ramen
 • Groothoofdspoort
 • Stadhuis van Dordrecht
 • Standbeeld Gebroeders de Witt
 • Arend Maartenshof
 • Molen Kijck over den Dijck
 • Augustijnenkerk

Ben je niet zo’n stadsmens? We kunnen je per taxi of taxibus ook naar De Biesbosch vervoeren. In dit prachtige natuurgebied kunt u prachtig varen, wandelen en fietsen. De Biesbosch is een beschermd natuurgebied met vele beken en kreken. Daarbij staat de Biesbosch bekend om zijn bevers. Ooit waren deze uitgestorven, maar nu zijn er in de Biesbosch weer rond de 300 bevers.

2. Kinderdijk

In de Alblasserwaard staan maar liefst 19 molens op een rij. Kom meer te weten over de wereld van water, wind en wilskracht. De molens, gemalen en dijken van Kinderdijk zorgen al meer dan 700 jaar voor droge voeten.  Voor het complete plaatje is het verstandig om met de rondvaartboot mee te varen. Zo ervaar je de museummolens en de persoonlijke verhalen van de molenaars het allerbeste.

3. De Kuip Rotterdam

De grootste club in de regio is natuurlijk Feyenoord. De club heeft dan ook veel supporters in de Drechtsteden en in de Alblasserwaard. Voetbal kijk je natuurlijk met je vrienden. Wat is er leuker om samen naar wedstrijd te reizen. Taxi/service Papendrecht kan jullie er heen brengen in een taxibus. De BOB krijg je er gratis bij. Na afloop brengen wij je weer veilig thuis. Vooral Europese avondwedstrijden zijn zeer sfeervol.

4. Ahoy Rotterdam

Ooit naar Vrienden van Amstel Live geweest. Daar hoort natuurlijk het drinken van een biertje bij. Om weer veilig thuis te komen, is het verstandig om een taxi of taxibus te bestellen. De BOB krijgt u er gratis, zodat u ongestoord een biertje kan drinken. Hoe leuk is dat! U kunt natuurlijk ook voor andere evenementen met de taxi naar Ahoy Rotterdam. Denk bijvoorbeeld aan Holiday on Ice, de musical Cats of met de taxi naar Ahoy Rotterdam voor het jaarlijkse kerstcircus.

5. Mariniersmuseum Rotterdam

Ook een aanrader is het mariniersmuseum in Rotterdam. In dit museum leer je hoe mariniers overleven in oorlogsgebied. Hoe is het bijvoorbeeld mogelijk om in de woestijn of in de jungle te werken? Hou je van avontuur? Duik dan eens de geschiedenis in en maak kennis met de verhalen van het Korps Mariniers. Ook hier geldt natuurlijk, dat wij u er graag heen brengen in onze taxi of taxibus.

6. Museum Dorpsbehoud Papendrecht

Wil je meer weten over de geschiedenis van Papendrecht? Dan is dit je kans en daarnaast is het museum ook nog eens gratis toegankelijk. Ideaal ook voor schoolreisjes.

7. Dordt in Stoom – bereikbaar met taxi-service

Dit is een evenement wat je gezien moet hebben. Dordt in Stoom is het grootste evenement van Europa. In het stijlvolle havengebied in de buurt van het Groothoofd en de Merwekade kan je tientallen stoomschepen, stoommachines en stoomwerktuigen bekijken. De prachtigste stoomboten maken rondvaarten op het water. Daarnaast rijden er voor de kinderen miniatuur – stoomtreintjes. Meerdere stoomschepen zijn toegankelijk om te bezichtigen. Op de terrassen zorgt live muziek voor de nodige gezelligheid.

Uitgaan in Dordrecht

In Dordrecht zijn voldoende leuke plekken om ´s avonds lekker uit te gaan. Een aantal opties zijn bijvoorbeeld± Café de Vrienden, Club Roy en de Kazerne. Ook hier geldt, als je alcohol gaat drinken, je het beste een BOB taxi kunt inschakelen, zodat je na afloop veilig weer thuis komt. De taxi´s van Taxi-Service Papendrecht rijden 24/7 per dag. Met onze taxi-service kunnen wij in de Drechtsteden u vanaf elke uitgaansgelegenheid weer veilig naar huis brengen.

Taxi-service Drechtsteden

Met de Taxi-service Papendrecht kunt u in de Drechtsteden elk evenement bereiken op welk tijdstip u maar wenst. Wij hebben een zeer grote stratenkennis in de Drechtsteden. Daarnaast zijn we goed op de hoogte van de hotspots in de regio Drechtsteden en weten we waar u leuk uit kan gaan.