Taxi wagenpark van Taxi Service Papendrecht

Wij investeren veel in onze taxi wagenpark. Als u een taxi rit wilt reserveren, dan verwacht u een comfortabele rit. U moet misschien midden in de nacht op een vliegveld zijn en wilt niet met koffers gaan zeulen. Of u wilt naar een feest of naar een andere groot evenement en u wilt daar met een groep vrienden samen naar toe reizen. Als u een taxi bestelt of reserveert, verwacht u een goede en een comfortabele reis. Wij kunnen u dat aanbieden, door de inzet van een comfortabele auto of taxibus. Daarom vervoeren wij ons passagiers in de volgende automerken:

  1. Mercedes Benz E klasse
  2. Volkswagen Transporter
  3. Mercedes Benz Vito
  4. Mercedes Benz S Klasse

Taxi Wagenpark 1, Mercedes Benz

1. Mercedes Benz E Klasse

De nieuwste Mercedes Benz E Klasse beschikt over bijzonder veel comfort. Het biedt heel veel opties om te ontspannen met bijvoorbeeld muziek en geluid, sfeerverlichting en zelfs massagestoelen zijn mogelijk. Het zitcomfort is perfect. U kunt namelijk met een hand op de knop of met de hand de bestuurders- en voorpassagier stoel compleet instellen zoals u wenst. Ook de viervoudige instelbare lendensteun zorgt voor topcomfort. De stoel past zich echt helemaal aan, aan de welving van de ruggengraat. Voor de navigatie in het verkeer worden de virtuele en de echte wereld met elkaar verenigd. In de digitale display worden verkeersaanwijzingen en grafische navigatie in live beelden weergegeven. Een leuke functionaliteit is dat bijvoorbeeld de leeslampjes met zowel spraak als met gebaren kunnen worden aangezet. Altijd leuk om te showen als u een directielid van een bedrijf in de auto hebt zitten.

Taxi wagenpark, Volkswagen Transporter

2. Volkswagen Transporter

Met de nieuwe Volkswagen Transporter rijd je in de koning der bussen. Deze prachtige taxibus heeft een digitale cockpit met handige infotainment. Standaard zit er meer gemak in deze taxibus zoals airco, een comfortabele bestuurdersstoel en bluetooth voor integratie met de mobiel.

Taxi Wagenpark, Mercedes Benz Vito

3. Mercedes Benz Vito Tourer

Naast de bestuurder is er ruimte voor maximaal 8 personen en bagage. De taxibus rijdt perfect door zijn unieke achterwiel- en voorwielaandrijving. Dit type Mercedes is in verschillende uitvoeringen beschikbaar met veel comfort.

Bij uitstek geschikt voor personenvervoer

Deze mid-size taxibus met ster biedt u bijzonder veel, namelijk: zuinige aandrijvingen, die met elke kilometer duurzaam aan uw bedrijfsrendement bijdragen. Vanzelfsprekend kunt u van een Mercedes-Benz verwachten, dat de veiligheidsuitrusting met technisch uitmuntende assistentiesystemen van een bijzonder hoog niveau zijn.

Mercedes Benz Vito

4. Mercedes Benz S Klasse

De Mercedes Benz S Klasse is uitmuntend in comfort, elegantie en veiligheid. Dit maakt deze auto al jarenlang de favoriet van vele taxibedrijven. De nieuwe Mercedes-Benz S klasse heeft opnieuw een prachtig design waarbij ze moderne luxe op een fascinerende manier naar een nog hoger niveau tillen. In de nieuwe S – Klasse staan belangrijke functionaliteiten zoals uniek comfort en veiligheidstechnologieën centraal. U kunt 100% 24/7 op deze taxi of auto vertrouwen, ongeacht of u de bestuurder of de achter passagier bent.

Conclusie

Een comfortabele taxi rit bieden is een van de kernwaarden van Taxi Service Papendrecht. Zeker als de taxirit wat langer is, is de inzet van een comfortabele luxe taxi zeer fijn. Ook als u ’s nachts naar het vliegveld moet is het prettig als wij u in een comfortabele wagen komen ophalen. Op die wijze begint u ontspannen aan een vaak vermoeiende reis.