BOB Taxi

Met een BOB Taxi veilig naar huis

 

Bent u ook zo toe aan feestje? Dan is het reserveren van een BOB Taxi aan te raden. Bijna iedereen houdt wel van een biertje of een wijntje op zijn tijd. Alcohol en autorijden gaan absoluut niet samen. Daarom kunt u beter een taxi reserveren. De BOB krijgt u er gratis bij. Wij brengen u na afloop weer veilig thuis.

Groepsvervoer

In de regio Drechtsteden zijn wij een van de grootste aanbieders van groepsvervoer. Taxi Service Papendrecht heeft hoe dan ook de juiste oplossing voor u, ongeacht de bestemming en/of de grootte van de groep. Stel dat u met een groep vrienden naar een voetbal wedstrijd wil. Daar hoort vaak een biertje drinken bij! Of u wilt naar een Vrienden van Amstel concert in Ahoy Rotterdam. Het kan ook, dat u misschien wilt uitgaan en dansen tot vroeg in de ochtend. Vaak is dan de vraag “Wie is de BOB?” Die taak neemt Taxi Service Papendrecht graag op zich. Wie hebben meerdere BOB taxi’s of taxibussen beschikbaar voor dit soort aangelegenheden.

De personen in uw groep komen op deze manier allemaal weer veilig aan op hun huisadres. 

Groepsvervoer, taxi, taxibus

Groepsvervoer met BOB Taxi; comfortabel en gemakkelijk

Taxi Service Papendrecht beschikt over diverse taxi’s en taxibussen. Wij bieden u verschillende mogelijkheden. We kunnen uw groep personen op efficiënte, veilige en comfortabele manier van locatie A naar locatie B te vervoeren. Zakenreizen, luchthavens, schoolvervoer of dagjes uit, (bijna) alles is bij ons mogelijk. Taxi Service Papendrecht is gespecialiseerd in het vervoer van groepen voor binnen- en buitenland en houdt rekening met al uw wensen.

BOB Taxi

Een leuk voorbeeld is, dat we geregeld vriendengroepen bijvoorbeeld naar De Kuip vervoeren voor een wedstrijd van Feyenoord. Daarvoor zetten wij 1 of meerdere taxibussen in om bijvoorbeeld groepen van Papendrecht naar Rotterdam of van Dordrecht naar Rotterdam of van Alblasserdam naar Rotterdam te vervoeren en na afloop van de wedstrijd weer terug naar huis. Ook zijn we bekend met de grootste en leukste uitgaansgelegenheden in de regio Drechtsteden. Een BOB taxi bestellen als u teveel gedronken heeft, is de meest veilige keuze, die u kunt maken.

Reserveren

6 + 2 =