taxi dordrecht

Goede service en kwaliteit zijn bij Taxi Dordrecht de standaard in de regio Dordrecht. Ons streven is daarom ook 100% klanttevredenheid. Onze taxi’s in de regio Dordrecht worden bestuurd door representatieve, professionele en vriendelijke chauffeurs die beschikken over de juiste verplichte documenten. Door de jarenlange ervaring hebben de chauffeurs van Taxi Dordrecht een zeer goede stratenkennis in de regio Dordrecht ontwikkeld. Voor de taxiritten in de regio Dordrecht bent u bij Taxi Dordrecht aan het juiste adres.

Ervaren, vakbekwame taxichauffeurs

Doordat de taxichauffeurs van Taxi Dordrecht al een jarenlange ervaring hebben in de regio Drechtsteden, kunnen zei u via de snelste en goedkoopste route vervoeren van A naar B. Wij staan altijd op het afgesproken tijdstip voor u klaar. Ook wanneer u ons telefonisch benadert, zullen wij proberen ervoor te zorgen dat wij binnen 20 minuten bij u op de afgesproken locatie staan.

}

Altijd optijd

Wanneer u een taxi voor Dordrecht of omstreken besteld, weet u zeker, dat wij ook daadwerkelijk op het afgesproken tijdstip op de afgesproken locatie aanwezig zijn. Ook wanneer u telefonisch contact met ons opneemt, kunt u er vanuit gaan dat wij binnen 30 minuten bij u ter plaatse zijn

De beste trarieven

Bij taxi service Papendrecht hanteren we de laagste tarieven in de Drechtsteden. U kunt van te voren uw offerte aanvragen zodat u van te voren weet hoeveel uw rit gaat kosten. Bij Taxi Dordrecht is er ook de mogelijkheid als u een lange rit wilt plannen te werken met aantrekkelijke tarieven. 

Professionele chauffeurs

U wordt altijd vervoerd door een representatieve, betrouwbare chauffeur die beschikt over een gedegen stratenkennis in heel drechtsteden, zo komt u altijd op tijd aan op uw eindbestemming! Want dat is wat u van ons vraagt, een fijne rit van a naar b op een comfortable manier.

RESERVEER NU TAXI 

Comfortabel, snel en altijd optijd.

Taxi dordrecht

U kunt een taxi reserveren op 2 manieren bij ons. U kunt door op de knop hieronder te klikken een formulier in te vullen of contact met ons op te nemen via 078 – 842 42 42. In beide gevallen kunt u uw taxi drechtsteden reserveren.

Luchthaven

Wilt u graag gebruik maken van onze airport service? Dat kan. Wij brengen u van uw huidige locatie naar de airport naar keuze. Wij doen luchthavens zoals, Schiphol, Eindhoven airport maar ook Brussel of Dusseldorf. Bekijk meer op deze pagina.

Groepsvervoer

Het kan zijn dat u met een groepje naar een andere locatie wilt. Ook daar kunnen we u bij helpen. Wil je voor meerdere personen bestellen ook dan zijn er mogelijkheden, bij taxi service Papendrecht is er altijd een passende oplossing te vinden.

Het gemak van Taxi dordrecht

Bij Taxi Dordrecht staat professionaliteit en gemak voorop. We willen u zo goed mogelijk van A naar B vervoeren op de aangegeven tijdsstippen. Daarom hebben wij de optie om over langere termijn te reserveren. Maar ook om direct een taxi te boeken. In beide gevallen willen we u de beste prijs en de beste ervaring bieden.