Zakelijke taxi

Taxi zakelijk vervoer 

Taxi Service Papendrecht verzorgt uw zakelijk vervoer door heel Nederland maar ook tot over de grens. Hierin bestaat ook de mogelijkheid, dat wij uit naam van uw onderneming gasten en/of medewerkers kunnen vervoeren. Wij zorgen ervoor, dat de passagiers ruim van tevoren aankomen bij de plaats van bestemming. Met de zakelijke diensten van Taxi Service Papendrecht bieden wij u de best mogelijke oplossing voor uw vervoersuitdagingen! Wij kunnen ook uw zakelijke klanten of medewerkers van elk vliegveld in Nederland, Duitsland of België halen.

zakelijk vervoer

Service en kwaliteit

Met de zakelijke diensten van Taxi Service Papendrecht komen u, uw gasten en/of uw medewerkers altijd op tijd aan op de gewenste bestemming. Daarnaast wordt u altijd opgehaald of afgezet in een representatieve personenauto door een vakbekwame taxichauffeur. Zakelijke klanten kunnen bij ons ook op rekening rijden. Al onze chauffeurs hebben een professionele rijstijl en een gedegen stratenkennis. Bent u geïnteresseerd in onze zakelijke diensten, vraag dan snel een offerte aan!

Zakelijke vervoersdiensten

DIRECTIEVERVOER

Zakelijke bijeenkomsten, diners en overige zakelijke afspraken vragen u wellicht om hiervoor te reizen. In het teken van het VIP- en Directievervoer, bieden wij u een zeer unieke en sfeervolle vervoerswijze.

OP REKENING RIJDEN

Op rekening, creditcard en pinnen. Zakelijke klanten kunnen behalve contant betalen ook per pin/creditcard de taxirit betalen. Ook is het mogelijk voor zakelijke klanten om op rekening te rijden. 

OFFERTE AANVRAGEN

Wilt u direct een offerte aanvragen bij Taxi Papendrecht? Dan kunt u dat doen door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.