Zakelijke taxi

Zakelijke taxi 

Taxi Service Papendrecht verzorgt zakelijk vervoer door heel Nederland en tot over de grenzen. Wij ontvangen u en/of uw medewerkers of gasten uit naam van uw bedrijf op de locatie waar u wilt en vervoeren hen naar de gewenste locatie. Vaak gebeurt het dat u van de ene naar de andere afspraak vervoert moet worden, maar hoe zeker bent u er dan dat u overal op tijd aankomt? Met de zakelijke diensten van Taxi Service Papendrecht bieden wij u de beste oplossing voor!

Service en kwaliteit

Met de zakelijke diensten van Taxi Service Papendrecht komen u, uw gasten en/of uw medewerkers altijd op tijd aan op de gewenste bestemming. Daarnaast wordt u altijd opgehaald of afgezet in een representatieve personenauto door een vakbekwame chauffeur. Zakelijke klanten kunnen bij ons ook op rekening rijden. Al onze chauffeurs hebben een professionele rijstijl en een gedegen stratenkennis. Bent u geïnteresseerd in onze zakelijke diensten, vraag dan snel een offerte aan!

Zakelijke diensten

DIRECTIEVERVOER

Zakelijke bijeenkomsten, diners en overige zakelijke afspraken vragen u wellicht om hiervoor te reizen. In het teken van het VIP- en Directievervoer, bieden wij u een zeer unieke en sfeervolle vervoerswijze. 

OP REKENING RIJDEN

Op rekening, creditcard en pinnen. Zakelijke klanten kunnen behalve contant betalen ook per pin/creditcard de taxirit betalen. Ook is het mogelijk voor zakelijke klanten op rekening te rijden. 

OFFERTE AANVRAGEN

Wilt u direct een offerte aanvragen bij Taxi Papendrecht, dan kunt u dat doen door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.